2 éve

„Nem akartam, hogy azt érezze, egyedül maradt” – Takaróba bugyolálta ápolónő lányát, hogy átölelhesse

A lány egyre elcsigázottabb, ezért édesanyja nem tudta ölelés nélkül elengedni.

A legtöbb regisztrált koronavírus-fertőzött jelenleg az Egyesült Államokban van. Az egészségügyi dolgozók az egész országban erejükön felül teljesítenek, például a 28 éves ohiói Kelsey Kerr is 12 órás műszakokat teljesít súlyos betegek mellett. Nem csoda, hogy a fiatal lány egyre elcsigázottabbá válik, ám édesanyja, Cheryl Norton egy furcsa, de hatásos módszert talált arra, hogy gyermekének némi energiát adjon.

„Csak szerettem volna tudni, hogy minden rendben van vele, így amikor lehetőségem volt, hogy lássam őt, nem akartam ölelés nélkül hagyni. Mivel úgy gondoltam, valamilyen mód csak van erre, így ráterítettem egy takarót és azon keresztül néhány pillanatra magamhoz szorítottam. Látom a közösségi médiában, hogy az egészségügyben dolgozók az egész világon mennyit küzdenek és hogy egyre fáradtabbak, és nem akartam, hogy lányom esetleg azt érezze, magára maradt” – mesélte a Good Morning Americának a 64 éves asszony.

„Annyira jó érzés volt. Mindig is sokat ölelgettük egymást, szokatlan is volt, hogy az utóbbi időben még az autóból sem szállhattunk ki, ha találkoztunk” – mondta az ápolóként dolgozó lány a furcsa anyai ölelésről.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!