2 éve

Magából kikelve üvöltözött egy taxissal a nő, többször meg is ütötte

A nő hisztériás rohamot kapott, mert szerinte a taxis nem volt kellően gyors.

Pillanatok alatt elterjedt egy orosz videó, amelynek máris rengeteg verziója van, és több meghaladta a milliós nézettségi számot.

Fotó: 123RF / Stockfoto

A felvétel egy taxiban készült, és azt láthatjuk rajta, hogy egy utas nem akármilyen idegállapotba kerül. A vitát kiváltó okokról eltérő magyarázatok láttak napvilágot, de a Komszomolszkaja Pravdának megszólalt maga a kiborult utas, aki azt állítja, sietett volna a munkahelyére, de a vezető nagyon lassan indult el, és amikor ő rákérdezett, mehetnének-e gyorsabban, azt a választ kapta, hogy az pénzbe kerül. A nő szerint nagyon körülményesen álltak ki a háza udvarából, és a telefonján az applikáció azt mutatta, hogy a taxis még el sem indult, tehát még a várakozási díj ketyegett.

Az utast egyébként Jana Danykovának hívják, szülővárosában, Tomszkban szépségversenyeken indult, Moszkvában pedig egy nagy fitneszklubban dolgozik edzőként. Pontosabban már csak dolgozott: a videó nyomán elbocsátották az állásából.

A felvételen Danykova elképesztő stílusban gyalázza, olykor üti-veri a taxist. A „Vigyél engem, te sz..házi!” mondat állítólag több mint harminc alkalommal hangzik el a vágatlan verzióban. Ezen kívül azt hajtogatja legtöbbször, hogy „Engem emberek várnak”, és azzal fenyegeti a sofőrt, hogy ha nem indul el, megvereti. A kötélidegzetű taxis leggyakrabban az „Ön miért viselkedik így?” frázist hajtogatja, majd, amikor már megelégelte a szituációt, azt ismételgeti, hogy „Nem megyek tovább”.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!