2 éve

Ellopták az anyától fia hamvait, majd sírva hívta fel a tolvaj

A nő kocsiját feltörték és a fia hamvait tartalmazó urnát is ellopták.

Szerző Ripost

Maga a tolvaj hívta fel, és kért bocsánatot attól a nőtől, akinek nemrég feltörték a kocsiját Cipruson, és elvitték azt a táskát, amelyben fiának hamvait tárolta – írta meg a BCC.

Fotó: pixabay.com

Kinga Babnarz öt hónappal ezelőtt veszítette el fiát, Dennist, aki egy baleset következtében, 19 évesen halt meg. A Svédországban élő lengyel család Ciprust választotta a fiatal fiú végső nyughelyéül, és azzal a céllal utaztak oda, hogy szétszórják Dennis hamvait. Csakhogy amikor már a helyszínen voltak, feltörték az autójukat, és elvitték azt a táskát, amelyben az elhunyt földi maradványait tárolták egy dobozban.

A fiú szülei érthető módon le voltak sújtva, és a sajtó segítségével próbálták megtalálni Dennis hamvait. Az utazásra szánt idő azonban letelt, Babnarzék pedig kénytelenek voltak hazatérni Svédországba, anélkül, hogy rátaláltak volna a hamvakat tartalmazó dobozra.

Aztán vasárnap megcsörrent a telefon, és maga a tolvaj volt a vonal túlsó oldalán. A tettes sírva kért bocsánatot, és elmondta, hol található a doboz.

A rendőrség később valóban megtalálta a fiú maradványait a megjelölt helyen, illetve később őrizetbe vett három személyt, akiket lopással és személygépjármű megrongálásával gyanúsítanak.

Dennis édesanyja elmondása szerint nem haragszik a tolvajra, és azért imádkozik, hogy az változtasson az életén.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!