3 éve

Csuklyás kommandósok ordítására ébredtek a tallósiak, durva, mi történt

Egy családi házba rontottak be a kommandósok hajnalban, de nagyon nagy hibát követtek el.

Kábítószerrel kapcsolatos bűncselekménnyel összefüggésben rendőrök akcióztak kedden a szlovákiai Nyitra és Nagyszombat megye több pontján, összesen 11 embert vettek őrizetbe. De homokszem került a gépezetbe, ugyanis Tallóson nem abba a házba hatoltak be a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) emberei, amelyikbe tervezték.

Tallóson elvétették a bűnelkövető házát, és egy másik lakóépületbe rontottak be a csuklyás kommandósok. Az érintett ház lakóinak egyik hölgy tagja elmondta, hajnal 5 órakor valami szörnyű csapkodásra riadtak fel. Amikor a nő kiment a folyosóra, elég durva látványban volt része: élettársa megbilincselve feküdt a földön a rendőrök meg ordibáltak egyfolytában, hogy maradjon is ott. Az asszonyra szintén rákiáltottak, hogy üljön le, és a kezeit tegye a térdére.

Szerencsére a hatóság emberei hamar észrevették, hogy nem a megfelelő helyen intézkednek, mert elejtettek olyan megjegyzéseket egymás között, hogy a bilincsbe vert férfire nem illik a megadott személyleírás.

A pórul járt érintett szerint a belügyi alakulat a szomszéd házba tervezett berohanni, de azt nem tudták, hogy oda külön vezet lépcső

"A keddi házkutatások során a rendőrség részéről történt egy hiba - olyan házba hatoltak be, amelyiknek a tulajdonosai nem hozhatók összefüggésbe bűncselekménnyel. A rendőrség kész a keletkezett kár megtérítésére" - nyilatkozta a belügyminisztérium szóvivője, Andrea Dobiásová. "Tekintettel arra, hogy az utóbbi időben már másodszor történik hasonló eset, a NAKA irányítója levonja a szükséges következtetéseket" - idézi a szóvivőt a Paraméter.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!