3 éve

Albérlő erőszakolta meg az ágyában talált idegen nőt

Egy 17 éves linzi lány azt mesélte a rendõrségen, hogy az egyik városi szórakozóhely kidobójával ment haza a buli után, de rá nem sokkal késõbb egy afgán migráns erõszakolta meg.

Az osztrák rendőrség szerint rengeteg megválaszolatlan kérdésre kell még megtalálniuk a választ abban a bűntényben, amelyet a gyanú szerint egy 23 éves afgán migráns követett el közvetlenül karácsony előtt. A 17 éves áldozat múlt vasárnapra virradóan hajnali négy órakor sétált be a rendőrségre, ahol közölte, hogy megerőszakolták. A linzi fiatal vallomásában arról beszélt, hogy szombaton az egyik helyi klubban szórakozott, majd a hely kidobójával mentek fel egy számára ismeretlen lakásba, ahol közös beleegyezéssel szexeltek. 

A nő ezt követően elaludhatott, a férfi azonban ezalatt elhagyta a lakást, és vissza sem tért már oda később. Vele ellentétben azonban a éjjeli órákban hazaérkezett a lakás albérlője, egy 23 éves afgán bevándorló. A férfi meglepve látta, hogy egy fiatal lány fekszik az ágyában, ezért úgy döntött, hogy kapva kap az alkalmon. A 17 éves áldozat hiába védekezett hevesen, mégis megtörtént a nemi erőszak. A rendőrség a feljelentést követően nagy erőkkel vonult ki a feltételezett elkövető lakásához, ahol sikerült is őrizetbe venni őt.  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!