4 éve

Egy hétig mást sem csinált, csak a telefont nyomkodta: durva, ami utána történt

A kínai nõ a szabadsága minden percében a telefont nyomkodta, végül orvoshoz került.

Telefontartó pózban bénult le a jobb keze egy nőnek a kínai Hunan tartományban, miután egy héten keresztül minden egyes ébren töltött órájában az okostelefonjával játszott – jelentette az Oddity Central. A Changsha városában élő, meg nem nevezett nő a beszámolók szerint szabadságon volt, és az alatt semmi mást nem csinált, csak a telefonján játszott.

A Pear videója szerint a nő csak akkor rakta le a mobilját, amikor aludt. A nő már pár nap után érezte, hogy valami nem stimmel a kezével. Egyre erősebb fájdalmat érzett, de ennek ellenére tovább játszott. Egészen addig, amíg egy pillanatban a jobb keze teljesen lebénult.

Miután az ujjai beledermedtek a telefontartó pózba, és képtelen volt azokat mozgatni, végül bement egy helyi kórházba, ahol az orvosok megállapították, hogy súlyos ínhüvelygyulladást okozott nála a túlzásba vitt mobilhasználat.

Szerencséjére az orvosoknak sikerült kezelniük a problémát, és a nő már újra tudja használni az ujjait. A beszámolók arról nem tettek említést, hogy újra elkezdett-e játszani.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!