4 éve

Rémisztő fordulat történt az eltűnt Maddie ügyében, felbukkant egy rejtélyes lány

A tini azt mondja, nem hisz az összeesküvés-elméletekben, de véleménye szerint megdönthetetlen bizonyítékai vannak.

Egy fiatal lány Twitter üzenetben tette közzé, hogy ő az éve óta eltűntként keresett kislány, Madeleine McCann. Harriet Brookes részletesen kifejtette, hogy miért is lehet ő a világszerte keresett Maddie.


A lány azt mondja, nem hisz az összeesküvés-elméletekben, de komolyan gondolja, hogy ő Maddie, ezért most nem nagyon tudja, mitévő legyen - írja a ladbible.com. A tini egy képeket is posztolt, hogy megmutassa a megdöbbentő hasonlóságot közte, és az eltűnt kislány között.

Mindez sokak számára elég meggyőzően hangzott, de mégis van egy kizáró ok, ami megdöntötte a lány különös elképzelését. Amikor ugyanis Maddie 2007-ben Portugáliában eltűnt, három éves volt, ami azt jelenti, hogy most 14 éves lesz. Harriet azonban több mint 18 éves.

2007. május 3-án tűnt el rejtélyes körülmények között Madeleine McCann. Este a hároméves brit kislányt szülei az ikertestvéreivel együtt lefektették őt a portugáliai Praia da Luz üdülőfaluban, majd átsétáltak a szállásuktól alig ötven méterre lévő étterembe, ahol a barátaikkal beszélgettek. Kate McCann este tíz órakor hazaugrott, hogy megnézze a kicsiket, de hűlt helyét találta az ikrek mellett Maddie-nek.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!