4 éve

Így nyilatkoznak Soros csicskásai Brüsszelben

Szemérmetlenül szajkózzák és népszerûsítik az európai migránssimogató politikusok Soros György tervét Európa bevándorlókkal történõ elárasztásáról. Így tett a szlovén Tanja Fajon is a Magyar Televízióban.

A szocialista európai parlamenti képviselő is szerepel azon a 266 nevet tartalmazó listán, amelyet Soros György alapítványa, a Nyílt Társadalom Alapítvány készített az Európai Parlamentben dolgozó megbízható szövetségeseiről.

Tanja Fajon írta a 2016-os EP-jelentést is, amely alapján minden tagországban egységesítenék és felgyorsítanák a menekültügyi eljárásokat. Végül megszavazta a felső korlát nélküli kötelező migrációs kvóták rendszerét.

Az M1-nek adott interjújában megjegyezte azt is, hogy Magyarország az Európai Bírósághoz fordult panaszával, melyet a bíróság elutasított. Ezért a szlovén EP-képviselő arra számít, hogy Magyarország elkezdi az emberek befogadását, hiszen együttműködésre, a szolidaritás felmutatására van most szükség. Mondta ezt annak ellenére, hogy az Európai Bíróság döntése nem kötelezi hazánkat a migránsok befogadására.

Úgy vélte, ameddig háború és szegénység van a világban, mindig lesznek olyanok, akik Európába akarnak eljutni. Hozzátette,

Európa migrációs kontinens, sem határok, sem kerítések nem fogják megakadályozni a menekülteket, hogy ide jöjjenek.

Mindez azonban megegyezik az amerikai milliárdos Soros György tervével. A spekuláns ugyanis korábban már leírta: „a mi tervünknek a menekültek védelme a célja, és a nemzeti határok jelentik az akadályt.”

„Menekültek jönnek Szíriából, Afganisztánból, de a gazdasági bevándorlók számára Európa, bevehetetlen erőd marad, de én nem szeretném, ha ez így is maradna” – fejtette ki Fajon. 

Ehhez képest az ENSZ júliusi jelentése szerint minden 10 migránsból 7 gazdasági bevándorló, vagyis nem lenne jogosult menedékjogra Európában. A jelentés azt is kiemeli, hogy Líbia partjainál több mint 1 millióan várakoznak arra, hogy az idén átkeljenek a Földközi tengeren. Ha a szlovén politikusnőn múlna, akkor közülük – a számok szerint – nem 300 menekültet kellene befogadnia az uniónak, hanem mind az egymilliót.

Ez a matematika illeszkedik Soros György tervébe, aki szerint:

az előre látható jövőben az Európai Uniónak be kell fogadnia legalább egymillió menedékkérőt évente.

A szlovén képviselő kijelentette, hogy a terrorizmus és a migráció között nincs összefüggés: „nagyon nacionalista és populista retorika ennek a kettőnek az összekapcsolása azok részéről, akik félelmet akarnak kelteni az emberekben azzal, hogy a migránsok terrorizmust hoznak.” 

A számok mégis mást mutatnak: 2015 óta összesen 34 iszlamista terrortámadásban több mint 280 ember vesztette életét az Európai Unió területén. Az 58 elkövető több mint fele, 31 bevándorló volt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!