5 éve

Most érkezett: vér borítja az utcát, gyilkos merénylet történt

A sérültekkel azonnal kórházba rohantak, de nem mindenki életét tudták megmenteni.

Több embert megsebesített, egyet pedig meg is ölt egy lövöldöző vasárnap San Diegóban, az Egyesült Államokban. A támadó az egyik kezében a fegyvert tartotta, a másikkal pedig sört ivott.

Helyi hírek szerint a férfi egy társasház úszómedencéje mellett nyitott tüzet az emberekre. A házban lakó szemtanú azt állítja, hogy a lövöldöző a rendőrökre is tüzet nyitott, ezért végül agyonlőtték.

Shelley Zimmerman helyi rendőrfőnök az incidens után sajtótájékoztatón ismertette a részleteket. A 49 éves Peter Selis hét embert lőtt meg, egyikük a kórházban belehalt sérüléseibe. De több sérült állapota is válságos.

Először egy rendőrhelikopter ért a helyszínre, és a pilóta azt jelentette, hogy több sérültet lát, és a feltételezett elkövető is a helyszínen van, és úgy tűnik, újratölti fegyverét. A helyszínre érkező három rendőr agyonlőtte a gyanúsítottat, miután a férfi rájuk fogta fegyverét -  írja az MTI.  rendőrség úgy tudja, Selis is az épületben lakott, de azt egyelőre nem tudták kideríteni, hogy miért kezdett lövöldözni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!