5 éve

Legkésőbb jövőre elkezdődik a 3. világháború, állítja a hackercsoport

A hackercsoport szerint a szemünk láttára készítik elõ a nagyhatalmak az újabb világháborút. A világméretû konfliktus szélére pedig az amerikai és észak-koreai összecsapás sodorja majd az emberiséget.

A hackercsoport szerint ulegkésőbb jövőre kezdetét veszi az emberek milliárdjainak életét befolyásoló háború. Az Anonymus pedig azt is tudni véli, hogy a globális harcok gyorsak lesznek és kegyetlenek, ami nem csak ökológiai, de gazdasági katasztrófával is együtt jár majd.

A háborúban Oroszország, Kína és az Egyesült Államok is részt vesz majd, a többi országnak pedig el kell döntenie, hogy az említett nagyhatalmak közül kit támogat. A közzétett videóban azt is megemlítik, hogy már most konkrét bizonyítékok vannak a közelgő konfliktusra. A Hawaii-szigeteken és Japánban például atombunkereket kezdtek építeni, Kína pedig felhívta az Észak-Koreában élő állampolgáraikat, hogy késlekedés nélkül térjenek haza - írja az Epoch Times.

Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy május elején Amerika interkontinentális atomfegyvert tesztelt Kaliforniában. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!