5 éve

Soros György megtámadta Amerikát, állítja egy dokumentum-összeállítás

Itt a teljes lista azokról a szervezetekrõl, amelyek a spekuláns saját elképzeléseit terjesztik már évek óta.

“Soros György megtámadta Amerikát.” Ezzel a címmel jelent meg a Yournewswire.com oldalán annak a 187 különböző szervezetnek a neve, amelyeket a milliárdos spekuláns alapított és támogat a legkülönbözőbb módokon.

Mindegyik azért létezik, hogy befolyásolja az Egyesült Államokban élő milliók gondolkodását és számukra is elfogadottá tegye Soros régóta dédelgetett “Új világrend” tervét.

A 187 szervezet között ott vannak a manapság sokat emlegetett NGO-k, azaz kormányhoz nem köthető szervezetek,

liberális eszméket terjesztő és hálózatban működő rádióadók, olyan csoportok, amelyek egy merőben másfajta szavazási rendszer bevezetéséért “harcolnak”, abortuszt támogató szervezetek és a jobboldali eszmék elleni állandó küzdelmet hirdető “civil” szervezetek.

Olyanok, amelyek szerint meg kell változtatni a jelenlegi keményebb bevándorlási törvényeket, de olyan is, amely amnesztiát adna minden illegális bevándorlónak.

Ezek nem egyszemélyes, hanem komoly szakmai, technikai és marketingháttérrel működő szervezetek, fejléces papírral, honlappal, titkársággal, növekvő kapcsolatrendszerrel.

Mind-mind a legendás szabadságjogok jegyében mossák az amerikai polgárok agyát, pontosan úgy, ahogy azt a Soros-féle hálózatok teszik mindenütt a világon.

A tények ismeretében már csak egy érdekes kérdés marad. Vajon mennyi adót vonhat le Soros György az általa alapított és bőkezűen támogatott szervezetek után?

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!