5 éve

Akkora a veszélye egy támadásnak Amerikában, mint szeptember 11. előtt

Az Egyesült Államok belbiztonsági minisztere úgy véli, hogy rendkívül feszült a helyzet az országban, szinte bármelyik nap megtámadhatják õket.

John Kelly a kemény szavakat egy FBI jelentésre alapozza, amiben az áll, hogy akkora a terrorfenyegetettség az Egyesült Államokban, mint amekkora a 2001. szeptember 11-i terrortámadás előtt volt. A miniszter szerint a kialakult helyzetért a bevándorlás tehető leginkább felelősé. A George Washington Egyetemen elhangzott beszédben a következő figyelmeztető mondatok szerepeltek:

Mi egy olyan nemzet vagyunk, amelyet hamarosan meg fognak támadni.

A merényletek akár már napokon belül bekövetkezhetnek, a fenyegetések könyörtelenek - írja a Welt. Azok fognak minket megtámadni, akik utálnak minket, akik gyűlölik a szabadságunkat, az értékeinket, a törvényeinket, aki egyszerűen nézni sem bírják, ahogy mi élünk - mondta John Kelly, aki hozzátette, hogy támogatja Donald Trumpot az idegenek szigorúbb beutazásával, vagy akár beutazási tilalmával kapcsolatban. Mint mondta:

Soha nem fogunk azért bocsánatot kérni, mert teljesítjük a küldetésünket. Azért sem fogunk soha senkitől bocsánatot kérni, hogy biztonságosabbá próbáljuk tenni a hazánkat.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!