5 éve

Õ a legnépszerűbb a Fehér Házban

Az amerikaiak két nõt és egy férfit találnak a legszimpatikusabbnak, bár sokukról azt sem tudják, kik õk és mivel foglalkoznak.

A Politico és a Morning Consult közös felméréséből kiderült, hogy az amerikaiak a Trump-adminisztráció mely tanácsadóját kedvelik a legjobban. Az eredmény senkit nem lepett meg: a Fehér Ház legnépszerűbb munkatársa az elnök lánya, Ivanka Trump.

Az önkéntes munkát végző, 35 éves, háromgyerekes anya múlt hónapban csatlakozott hivatalosan is Trump csapatához, és már fontos szerepet játszott a világ sorsának alakításában: állítólag ő győzte meg végül az elnököt arról, hogy légicsapással válaszoljon a szíriai civilek ellen bevetett vegyifegyver-támadásra.

A megkérdezettek több mint fele pozitívan ítéli meg Ivanka Trumpot, míg csak 36 százalékuk nyilatkozott elítélően a „first daughterről”.

Ivankát egy másik nő, Kellyanne Conway követi – annak ellenére, hogy Trump kommunikációs tanácsadónőjének már nem egyszer kellett magyarázkodnia furcsa kijelentései és „tiszteletlen magatartása” miatt. Az is tény, hogy a válaszadók 36 százaléka azt sem tudta, kicsoda ő.

A harmadik helyre pedig Trump sajtószóvivője, Sean Spicer futott be, akinek legutóbb hitleres kommentjei miatt kellett bocsánatot kérnie.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!