5 éve

Megtörtént, amitől Bill Clinton mindig is rettegett!

Alig néhány hónap hallgatás után ismét felbukkant az a férfi, aki szentül állítja, hogy a hûtlenkedõ exelnök az apja. Most azért tért vissza, hogy ezt be is bizonyítsa!

Bill Clinton egy ideig azt hitte, fellélegezhet, ám hirtelen újra felbukkant az az alak, aki évek óta az exelnök eltitkolt szerelemgyerekének adja ki magát!

A harmincéves férfi azt állítja, hogy prostituált anyja 1984-ben Bill szeretője volt, és a tiltott kapcsolatuknak ő a gyümölcse.

Danney Williams mesterien időzített, hiszen épp az elnökválasztási kampány hajrájában tért vissza, hogy előálljon döbbenetes követelésével. Addig nem nyugszik, amíg a hűtlenkedő politikus alá nem veti magát egy DNS-tesztnek!

Annak ellenére sem adja fel, hogy 1999-ben végzett tesztje negatív eredménnyel zárult, igaz, akkor csak Clinton egyik távoli rokonától sikerült mintát szereznie.

"Engem csak az igazság érdekel, már nincs harag a szívemben! Szerintem Hillary rájött a dologra, és retteg attól, hogy kiderül: Bill az apám. Ez ugyanis egész karrierjét tönkreteheti és eltántorítaná a szavazókat"

- magyarázta a RadarOnline-nak az ötgyermekes apuka, aki addig nem nyugszik, amíg 3 lánya és 2 fia át nem ölelheti exelnök nagyapját.

De vajon mit szól ehhez a gyengélkedő Hillary?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!