6 éve

Megmondjuk, hova tervezz nyaralást! Ilyen lesz Európa időjárása!

Féléves elõjelzéssel állt elõ egy amerikai meteorológiai szolgáltató, ami alapján egész Európa jó elõre tervezheti a nyaralását...

Egyik nap vízözön, hidegfront után melegfront, mostanában semmi nem úgy van az időjárással, ahogy lenni kellene. Legalábbis így érezzük. De vajon meddig szórakoztat minket a meteorológiai hullámvasút? Lassan itt a nyár, és sokan szeretnék tudni, hogy mikorra tervezzék a nyaralást, és hol töltsék a vakációt, lesz-e ott strandidő, ahova talán már szállást is foglaltak.

Van egy jó hírünk...

Az amerikai meteorológia szolgáltató, az AccuWeather közzétette Európára szóló, nyári előrejelzési térképét. A honlapon található információ szerint forró, meleg nyár várható Olaszországban, az egész Balkánon és Magyarországon is!

Enyhe, meleg idő lesz Spanyolországban és Portugáliában is, ellenben Nyugat-Európa jelentős területein a viharokkal tarkított, hűvösebb nyári idő lesz a jellemző.

De, hogy  augusztus 15-én esik az eső vagy süt a nap Siófokon, azt egyelőre még senki nem tudja megmondani. Biztos prognózisra csak ötnapos időtartamra vállalkoznak a meteorológusok...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!