6 éve

Kiszivárgott az Iszlám Állam szörnyű terve!

Megdöbbentõ videóval leplezte le a terrorszervezet következõ véres merényletét egy muszlim újságíró!

Egy drámai, rejtett kamerás felvétellel buktatta le az Iszlám Állam kegyetlen terroristáit egy bátor muszlim újságíró.  A riporternek életét kockáztatva sikerült a szervezet francia ágának bizalmába férkőznie, így a fiatal merénylők önként vallottak neki legújabb ördögi tervükről:

Rakétával lőnék le a francia utasszállító repülőket!

A vakmerő újságíró a Facebookon lépett kapcsolatba az ISIS egy csoportjával, majd fél éven át úgy tett, mintha maga is a szervezet tagja lenne. Beépülése olyan jól sikerült, hogy még a terroristák vezetőjével is találkozhatott, aki elmondta neki: garantáltan a mennybe kerül, ha öngyilkos merényletet hajt végre.

"Ez az út vezet a mennyek országa felé. Gyerünk, testvérem, menjünk a túlvilágra, ott várnak ránk asszonyaink, akiket az angyalok szolgálnak. Palotád lesz, aranyból készült pegazussal és értékes rubintokkal!"

- kántálta az elvakult vezér a Mirror beszámolója szerint.

Egy másik, Párizsban tartott gyűlésen pedig arról tanácskoztak, hogy a közeli Le Bourget repülőtéren landoló utasszállítókat könnyen ki tudnák lőni, még a levegőben.

"Csak egy kisebb rakétakilövő kell hozzá és olyan merényletet hajthatnánk végre, amit Franciaország soha nem tudna kiheverni."

A terroristákat végül elfogták és letartóztatták.

A leleplező videót erre a linkre kattintva tudod megnézni.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!