6 éve

Ilyen pofátlanul csempészik be a drogot és a mobilt a börtönökbe!

Új és egyben igazán pofátlan módszert találtak ki a bûnözök arra, hogy be tudják csempészni a drogot és a mobilokat a börtönökbe.

Elképesztő felvételeket kaptak lencsevégre Angliában. Úgy látszik, a bűnözők is szeretnék tartani a lépést a 21. századi technikával. A felvételeken éppen az látszik, amint egy drón segítségével egy szatyrot próbálnak becsempészni egy cellába. Valószínűleg az elítélt számíthatott az érkező illegális csomagra, mivel egy bottal próbálja átvenni a szatyrot.

A képsorokat a BBC munkatársa készítette egy londoni börtön közelében. A brit Igazságügyi Minisztérium adatai szerint 2015-ben több mint 2500 alkalommal próbálták kijátszani a szabályokat a hozzátartozók. Tavaly a legtöbben azzal próbálkoztak, hogy a börtönfalon átdobva juttassanak be illegális dolgokat a fegyintézet területére. Igen csak rossznak mondható a helyzet, mivel 2013-ban csak 713 ilyen esetre derült fény -írja a DailyStar

Szintén gyakorinak mondható az angol fővárosban, hogy samponos dobozokba, teniszlabdába vagy egyéb hétköznap használatos tárgyakba csempészik a tiltott dolgokat. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!