KOMPOST

Újabb bizonyíték a létezésükre: UFO követte az American Airlines utasszállítóját

A légitársaság nem tagadta a híreket, miszerint az egyik pilótájuk ufót látott az égen Új-Mexikó felett.
  • Szerző: Ripost

A világ egyik legnagyobb légitársasága, az American Airlines nem tagadja azokat a híreket, amelyek szerint az egyik pilótájuk vasárnap délután egy ufót látott az égen Új-Mexikó felett. A légitársaság megtette az ezzel kapcsolatos szükséges lépéseket, és kérdéseket intézett az FBI-hoz a rejtélyes incidensről – írja a Metro.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az American Airlines megszólalt az ufó-észleléssel kapcsolatban

Az American Airlines megszólalt az ufó-észleléssel kapcsolatban
Fotó: AP

A 2292-es járat 37 000 láb magasan volt az arizonai Phoenix felé tartva, amikor az egyik pilóta jelentette a földi irányításnak, hogy egy „hosszú, hengeres tárgyat” lát a gép közelében. A pilóta nem tudta pontosan megállapítani, hogy mit látott, azonban azt kiemelte, hogy az objektum nagyon gyorsan mozgott.

Három évvel ezelőtt két másik pilótának is hasonló ufó-élményben volt része. Ők egy furcsa repülőtárgyat láttak, amely 50 000 láb magasságában fényt sugárzott az égen Arizona keleti részén. 2014-ben és 2015-ben az amerikai haditengerészet pilótái pedig több Tic Tac alakú ufót észleltek, amelyek elképesztő sebességgel haladtak.

Az amerikai hadsereg ezeket a megfigyeléseket megmagyarázhatatlan légi jelenségeknek minősítette. A mai napig nem tisztázott, hogy ezek az objektumok szigorúan titkos repülőgép-prototípusok voltak-e, vagy más bolygóról érkezett űrhajók.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?