KOMPOST

Rejtélyes jelenséget videóztak az égen, a tudósok sem értik a furcsa kört

Egy különös, fekete kör jelent meg Moszkva egén, majd egyből elindultak a találgatások, hogy mi lehet az.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy rejtélyes, sötét színű gyűrű jelent meg a napokban Moszkva egén, amit több helyi is lefotózott vagy videóra vett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik videón látszik, hogy a fekete karika nem mozdul, és első látásra semmilyen ismert dologra nem hasonlít. A madarak nem repülnek ilyen gyűrűben, az erős szél miatt füst sem lehetett.

Паранормальный круг над Селятино. Никто не мог понять, что это? @selyatino_aprelevka #нло#селятино#апрелевка#калининец#кэч#тарасково#селятиноапрелевка#подслушиновселятино#подслушановапрелевке#подслушиновкалининце#селятиноапрелевкакалининец#рассудово#яковлевское#киевскоешоссе#мартемьяново#кромино#кузнецово#афинеево#глаголево#алабино#киевскийпоселок#нарофоминск#нарофоминскийрайон#нарофоминскийокруг#мамынф#мамыапрелевки#мамыселятино#мамынарофоминска#паркмечта#киевскаятрасса#киевскоешоссе

A különös jelenség beindította az emberek fantáziáját, voltak, akik ufónak vélték a fekete gyűrűt, de mások szerint ez egy átjáró egy másik világba.

Az ufóspecialista Jurij Senkin szerint nincs tudományos magyarázat a furcsa gyűrűre, de szerinte nem ufóról van szó. Úgy gondolja, hogy valamilyen füstörvény okozhatta a jelenséget – írja a Daily Star.

címkék:
És ezeket olvastad már?