KOMPOST

Megáll az ész: bizarr kezeléseknek vetette alá péniszét az élő Ken baba

Arról nem beszélt, hogyan bírta ki a fájdalmat...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Plasztikai műtétjeiről beszélt a hús-vér Ken babaként ismert Justin Jedlica. A férfi elmondása szerint már pontosan ő sem tudja, mennyi beavatkozáson van túl, de úgy tippel, 4-500-nál járhat. Hatalmas vágya, hogy még ebben az évben elérje az 1000-et. Jedlica megemlített néhányat komolyabb műtétjei közül.

Jedlica megműttette már a fenekét, a halántékát, felvarratta az arcát, feltöltette izmait – és ez csak töredéke azoknak, amiken átesett, illetve amik még várnak rá.

A férfi kiemelte a mikrotűs kezelését, amelyet az arcán, majd a péniszén is elvégeztetett. A beavatkozás lényege a nevében rejlik: rengeteg apró tűvel mikrosebek keletkeznek a bőrön, melyek hatására serken a vérkeringés, feszessé válik a bőr – eltűnnek a ráncok.

„Ha mikrotűs kezelésnek vetsz alá dolgokat, kollagén termelődik, ezért úgy gondoltam, növekedést is eredményezhet, szóval kipróbáltam! A végén több tucatnyi horzsolásszerű seb volt a péniszemen és a makkomon is” – részletezte Jedlica, majd hozzátette, hogy nem volt gond a dologgal, hiszen gyakran próbál ki a péniszén is új dolgokat: szilikonnal már évekkel ezelőtt feltöltette.

(via)

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?