BIZARR

Gusztustalan dologra vetemedett egy férfi a váci parkban, fotó készült róla

Fényes nappal, mindenki szeme láttára végezte a dolgát egy férfi Vácon. A gusztustalan dologra egy nő is felfigyelt, aki fotót készített a látottakról.
  • Szerző: Ripost

Egészen gusztustalan dologra figyelhettek fel az emberek a váci parkban fényes nappal, melyről fotó is készült. Az évszak ellenére tavaszias, szép napsütéses időben szívesen sétálnak a váciak az egykori KRESZ-parkban, egy kis felfrissülésre, felüdülésre vágyva. Ebbe az idillbe rondított bele – szó szerint – az a férfi, aki senkivel és semmivel sem törődve a dolgát végezte a parkban. A megbotránkoztató tettet egy arra járó nő megörökítette, majd a felvételt a világhálóra is feltöltötte. Később azonban inkább törölte a jó ízlés határát csúnyán súroló dolgot ábrázoló képet, ami guggolás közben, hátulról mutatta a férfit. Bár a szükség nagy úr, állítólag más áll a történtek hátterében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

gusztustalan dologra vetemedett egy férfi a váci parkban

Az alkohol- vagy tudatmódosítók hatása alatt állóknak olykor fogalmuk sincs arról, hol vannak, mit csinálnak. Képünk csak illusztráció (Fotó: police.hu)

„Világát sem tudja” – írta a gusztustalan dologra felfigyelő szemtanú, arra célozva, hogy alkohol vagy valamilyen drog befolyása alatt állhatott a férfi. A 32 ezer lakosú Pest megyei városban egy ideje gondot okoznak az újfajta, szintetikus drogok, sőt, a helyiek a börtönt megjárt, herbált áruló dílert is ismerik – derül ki az egyik internetes váci fórumban található bejegyzésből. „Vigyázzatok, újra kint van a börtönből a herbálos drogdíler. Egy atomra beállt gyerekkel láttam!” – írta nem is olyan régen a váci fórum egyik tagja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?