KOMPOST

Ez a munka boldoggá tesz: havi egymillióért kell szexjátékokat tesztelni

Igazán intim pozícióra keresnek munkavállalót egy online áruházhoz.
  • Szerző: Ripost

Évi 38 ezer fontos, azaz nagyjából 15 millió forintos fizetésért keres új munkatársat egy brit székhelyű online áruház, egy igazán intim pozícióra – írta a LADBible. A jelentkező otthon végezheti a munkáját, ami nem meglepő, hiszen szexjátékszereket kellene tesztelnie.

Fotó: pixabay.com

Az OnBuy.com álláshirdetése szerint a pozíciót elnyerő jelentkezőnek minden egyes hónapban elküldenek egy csomó náluk kapható szexjátékot, hogy részletesen be tudjon számolni azok működéséről, és jellemezze azokat. Emellett az azok iránt érdeklődő vásárlóknak kell tanácsokat adnia használatukról.

A cég szerint havonta több mint ötszáz megkeresés érkezik hozzájuk a felnőtt játékokkal kapcsolatban. Olyan emberektől, akik több információt szeretnének kapni arról, hogyan lehet a legkielégítőbben használni a szexjátékszereket, valamint arról, hogy milyen más eszközökkel lehetne még jobban fokozni az élvezeteket.

A cég alapítója, Cas Paton a LADBible-nek elmondta, hogy a vevőszolgálatuk ugyan igyekszik minél jobban segíteni az érdeklődőket, de szükségük van egy profira, aki semmi mással nem foglalkozik, csak a szexjátékokkal és az azzal kapcsolatos kérdések megválaszolásával.

És ezeket olvastad már?