BIZARR

Megjelent a horrorházban a meggyilkolt magyar színésznő szelleme

Az ünnepelt magyar színésznő, Soproni Ági 21 évvel ezelőtti meggyilkolása az egész országot megrázta. A Ripost munkatársa felkerekedett, hogy két paranormális nyomozóval, más néven szellemvadásszal bejárja a néhai művésznő szörnyű állapotban lévő budai házát. Egészen megdöbbentő dolgokat tapasztaltunk.
  • Szerző: Doris

„Na mi van, Sopikám?” – ezekkel a szavakkal hajolt halott anyja fölé Petróczi András, miután barátja, Lázár Zsolt, az ő unszolására egy kábeldarabbal fejbe verte, majd megfojtotta Soproni Ágnes színésznőt. A 21 évvel ezelőtt történt gyilkosság az egész országot megrázta. Az indíték pusztán csak ennyi: nyereségvágy.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megjelent a horrorházban a meggyilkolt magyar színésznő szelleme

Ebben a házban gyilkolták meg Soproni Ágnest
Fotó: Ripost

Petróczinak egész egyszerűen útjában volt az anyja. Úgy érezte, megakadályozza őt abban, hogy nagyvilági módon éljen. András fokozatosan meggyűlölte a színésznőt, 2000 elején pedig elhatározta, hogy végez vele. Ahhoz talán nem volt mersze, hogy ő maga ölje meg, ezért felvetette az ötletet az egyik barátjának, Lázár Zsoltnak. A gyilkosságért nyolcmillió forintot kínált az akkor 26 éves férfinek. A pénzt abból akarta előteremteni, hogy eladja a családi házat – az ügyészség vádirata szerint.

A merénylet sikeres volt. Lázár két és fél deci vilmoskörte után, Petróczi hosszas unszolására elindult Soproni Ágnes szobájába. Az ajtóban viszont visszafordult. Megrettent, úgy érezte, kell még neki néhány feles. Végül egy kábeldarabbal fejbe vágta az akkor még alvó nőt. Ezután dulakodni kezdtek, végül Lázár megfojtotta a szerencsétlen áldozatot. Másnap a férfi a fürdőkádban feldarabolta a holttestet, a darabokat pedig a solymári erdőben ásták el. A házat végül nem sikerült értékesíteni.

A kád, amiben feldarabolták a színésznőt
Fotó: Ripost

Huszonegy évvel a szörnyű gyilkosság után a munkatársa felkerekedett, hogy két paranormális nyomozóval, azaz szellemvadásszal ellátogasson Soproni egykori otthonába, az emberölés helyszínére. A ház hiába ér 200 millió forintot, jelenleg borzalmas állapotban van, teljesen szétlopták, erről korábban a Bors is írt.

Marika és Janus, a két paranormális nyomozó több évtizede foglalkozik a köztes létben rekedt holt lelkek átsegítésével és energetikai tisztításokkal. A videóban is szereplő high-tech eszközöket külföldről szerezték be, hazánkban ugyanis egyelőre nem kaphatóak. A romos házba belépve egyből nehéz energiákat éreztek, több entitás jelenlétét is érzékelték.

Janus és Marika, a két paranormális nyomozó
Fotó: Ripost

A műszereket a kamerája előtt kezdték el használni, ami ezután történt, az egészen döbbenetes. Nem véletlenül érzékeltek női energiákat!

„Valami van itt, az biztos” – mondta Janus a fürdőszobában, ahol feldarabolták a színésznőt.

A videóból minden kiderül!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?