BIZARR

Sokkot kapott az anyuka: Ez tűnt fel a gyerekfigyelő monitoron

Szegény nő először azt hitte, hogy egy pókot lát, később kiderült, hogy valami sokkal rosszabbat.
  • Szerző: Doris

Halálra rémült a 29 éves Kerri Waterworth, miután kisfia egyik elhunyt rokonának szellemét vélte felfedezni a gyerekfigyelő monitoron - számolt be róla a Mirror.

Az anyuka először azt hitte, hogy egy pók lopakodott az alvó gyerek közelébe, ezért gyors léptekkel bement a gyerekszobába, hogy elhessegesse a nyolclábút. Az igazi sokk csak ezután jött!

Az öt éves gyerek ágyánál ugyanis nem talált semmit, ezért visszament, hogy megnézze a gyerekfigyelő által rögzített felvételt. Meghűlt a vér az ereiben! A videón ugyanis az ötéves kisfiú elhunyt dédmamájának, Peggy néninek a szellemét fedezte fel. Mintha az árnyalak a kezével megsimogatta volna a szunyókáló fiú fejét, és hasát, majd köddé vált volna!

"Hiszek a kísértetekben, de mindig nagyon szkeptikus voltam a hasonló videókkal kapcsolatban. Ezt viszont a saját szememmel láttam! Amit póknak hittem a monitoron az egy fényes árnyalak volt, ami mintha változtatta is volna az alakját. Kétszer is megjelent, határozottan az volt az érzésem, hogy finoman megcirógatja a beteg kisfiam fejét. Biztos vagyok benne, hogy Peggy mama tért vissza közénk" - mondta a nő a különös jelenség után.

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?