BIZARR

Sokkot kapott egy nő: megjelentek az UFO-k a házánál – Fotó

Nem tud más magyarázatot arra, hogy mit láthatott az éjszakai égbolton, ezért meggyőződése, hogy egy harmadik típusú találkozáson vett részt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Holly Nash, aki a Cornwall északi partján fekvő Portreathban él rendkívüli események szemtanúja lett. Maga sem akarta elhinni, ami a szeme elé tárult. Így meg van győződve arról, hogy ez egy harmadik típusú találkozás lehetett.

Holly Nash meg van arról győződve, hogy földönkívüliekkel találkozott
Fotó: Twitter

Egy sor furcsa, villódzó fényre lett figyelmes a háza felett a nő. Akárhogy próbált rájönni, mi történhetett, nem tudott rájönni az égen feltűnő furcsa ragyogás eredetére. A megmagyarázhatatlan esemény augusztus 27-én, pénteken 22:15 perc magasságában történt.

A nő előkapta telefonját és levideózta a fényes fehér fényt, majd megosztotta az interneten, hátha mások tudnak értelmes magyarázatot adni a történtekre.

A fények egyébként egymás mellett jelentek meg a koromsötét égbolton a nő otthona felett. Gyorsan mozgott, majd másodperceken belül eltűnt, de hamarosan ismét megjelent – írja a Daily Star, ahol a felvétel is megtekinthető.

„Tényleg fogalmam sincs mi lehetett. Mérföldekre nincsenek fények. Nincsenek házak, csak hatalmas üres mezők. Helikopter hangját sem hallottam. A fénycsóvák gyorsak voltak és egy vonalban lebegtek, valamint egyszerre több fénycsóva is volt, hogy nem tudom, mi lehetett. Szeretném azt hinni, hogy az idegenekkel egy kicsit túlzásba vittem, de mivel nincs más észszerű magyarázat, tényleg nem értem, hogy lehetett volna bármi más!” – emlékezett vissza a hátborzongató pillanatokra Holly Nash.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?