BIZARR

Kővé dermedt az anyuka, amikor megtudta, mi van a kislánya lába között

Egyetlen szülő sem szeretne így járni, nem csoda, hogy a történet bejárta a világot. Az biztos, hogy valamit alaposan benéztek az orvosok...
címkék:
  • Szerző:

Mióta a terhességek alatt többször is készül ultrahangos felvétel, azóta nagyon ritka, hogy ne találják el a születendő gyermek nemét az orvosok. Ezzel a fiatal, írországi párral azonban mégis megtörtént a lehetetlen: csak a gyermek születése előtti napokban döbbentek rá, hogy hiába vásároltak be rózsaszín babaruhákat és takarókat…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Nyolc ultrahangos vizsgálatot is végeztek az anyukán a terhesség alatt, és minden alkalommal megerősítették az orvosok, hogy kislánya fog születni. A 28 éves Sarah Heaney és 29 éves férje, William Govan szeme ezért igencsak kikerekedett, amikor a szülés előtt nem sokkal közölték velük, hogy kisfiuk lesz.

null

null

A házaspárnak van már két lánya, akik nagyon várták a húgocskájukat. Helyette megérkezett Max, egészégesen, és az első döbbenet után a pár nagyon boldog volt. Ugyanakkor nem értik, hogyan nézhették be ennyire a dolgot az orvosok. Még magánklinikán is jártak, ahol szintén megerősítették, hogy kislányuk fog születni.

null

null

Két napjuk volt beszeretni a fiúcskának a babakelengyét; az akcióban az egész család részt vett. Amikor Max megszületett, az anya mindenkit megkért, ellenőrizzék, tényleg fiú-e. Két kislányuk, a hétéves Ella és a hároméves Abbie nagyon megdöbbent, amikor kiderült, hogy hugica helyett kisöccsük lett – de mára már elfogadták a helyzetet, és alig várják, hogy együtt menjenek hármasban a játszótérre.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?