BIZARR

Kísértetjárás: a hotelportás kis híján szörnyethalt ijedtében, amikor meglátta

Az éjszakás portás kis híján infraktust kapott, amikor a szálloda fotocellás ajtajai maguktól mûködésbe léptek, mintha valaki ki-be sétált volna rajtuk...
  • Szerző: M. Elek

Joshua Shedd egy meg nem nevezett amerikai hotel éjszakai portása készítette az alábbi videót az egyik éjjel. Aznap este is a jól megszokott unalmas éjjelnek nézett elébe. Még egy sokáig szórakozó spicces szállóvendég sem jött, így unottan ücsörgött a recepció pultja mögött. Egyszercsak arra lett figyelmes, hogy nyílik a szálloda fotocellás üvegajtaja, mintha valaki besétált volna rajta. Ahogy felnézett, nem értette mi történt, mert senki sem volt az előtérben, de még kint az utcán a szálloda előtti járdán sem.

A félelmetes éjszakai videót ide kattintva nézheted meg!

Már éppen visszasüppedt volna a pult mögötti székébe, amikor a szeme láttára ismét életre keltek az ajtók, pedig senki és semmi sem volt a közelükben. Erre már a mobilját is elővette, hogy rögzítse a hátborzongató jelenséget. Mivel korábban is tapasztaltak megmagyarázhatatlan dolgokat a szállodában, Joshua biztos volt benne, hogy valami paranormális jelenség lehet a dolog mögött. Előző nap például az egyik konyhai szárító kapcsolta ki magát, mintha valaki egyszerűen kinyomta volna.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?