BIZARR

Horror: Gigantikus plasztikát visel magán a nő, és még nem áll le

Akárki meglátja a fotóját, elborzad, milyen förtelmes lett a szája. De műhibáról egyáltalán nincs szó, sőt: az egyébként szexi fiatal nő imádja óriási duzzasztott ajkait. Mi több, máris nagyobbakra vágyik.
  • Szerző:

Nem a bolgár Andrea Ivanova az első nő a világon, aki élő Barbie-vá operáltatta magát; de a mellnagyobbításon és a fenékplasztikán kívül ő még egy dologra vágyott: a világ legnagyobb ajkait szeretné birtokolni. És ennek érdekében mindent elkövet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: Profimedia)

A 22 éves Andrea egyébként nem csupán átlagos külsejű, hanem kimondottan csinos és szexi volt a beavatkozások előtt, így nem csoda, hogy sokakban felmerült már, hogy lehet valamiféle testképzavar áll a beavatkozások hátterében.

A fiatal nő 2018-ban töltette fel először az ajkait, és azóta saját bevallása szerint legalább húsz beavatkozást végeztetett el magán. Még mindig nem elégedett az eredménnyel, pedig máris brutálisan hatalmas kacsaszájat műttetett magának. Még a plasztikai sebészek is azt javasolták neki, hogy most már álljon le; de ez esze ágában sincs hallgatni rájuk.

#white #bg #barbie #world #famous #lips

Bár nem árulta el, hogy mennyit költött a műtétekre, akadt, aki kiszámolta, hogy már legalább egymillió forintnak megfelelő összegnél tarthat – és ezek még csak az ajakfeltöltések.

#love #my #lips ❤️❤️❤️❤️

Andrea Ivanova nem titkolja, mi a célja: szeretné, ha övé lenne a világ legnagyobb ajka. A következő beavatkozásra már talált is plasztikai sebészt, de így is két hónapot kell várnia, mire megcsináltathatja…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?