BIZARR

Ezen a bárgyú nőn röhög a fél világ: Iszonyatos szelfit lőtt a metróban

Azt hitte, senki nem figyel rá, és nem érdekli az utasokat, hogy mit csinál. Csakhogy akadt egy szemfüles egyén, aki videóra vette a ténykedését, feltöltötte a netre... és aztán több tízezren kacagtak rajta. Mutatjuk a felvételt!
címkék:

Ma már alap, hogy mindenki lő egy szelfit, akárhol csak jár, de amit ez a nő művelt, az már az eszelősséggel határos. Ugyanis egyáltalán nem zavartatta magát, egy New York-i metrókocsiban úgy pózolt a telefonjának, mintha legalábbis egy műteremben lenne.

Fotó: Pixabay

A bizarr akciót lencsevégre is kapták, és a videó felkerült Twitterre.

A szexi nő, Jess George vacsorázni volt a barátaival, és amikor meglátta, hogy viszonylag üres a metrókocsi, kapott az alkalmon, hogy készítsen magáról néhány felvételt. Így letette a mobilt a táskájára, és belefogott a bizarr fotósorozatba, hogy a 200 fős követőtáborának megmutassa a képeket. Arra azonban nem számított, hogy a közelben van Ben Yahr író, színész, aki megosztotta a videót a saját oldalán. Ott aztán több, mint harmincezren rákattantak, és maga Jess is megtalálta a megosztást – és megmutatta, hogyan sikerültek a szelfik.

A 23 éves nő követőtábora egyébként az esetnek köszönhetően 20.000 főre duzzadt, tehát abszolút megérte nevetség tárgyává tennie magát. Ugyanis a kommentelők nem kímélték, sokan kijelentették, hogy irigylik a magabiztosságát. Jess csak a pozitív kommentekre figyelt, és biztatja a nőket, hogy ha úgy érzik, jó az alkalom egy szexi fotósorozatra, ne fogják vissza magukat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?