BIZARR

Bizarr robotkezet készítettek a japánok magányos férfiaknak

Tény, hogy vannak, akiknek mindennél jobban hiányzik egy gyengéd női kéz. De sokak szerint ezúttal a tervezők finoman fogalmazva is túllőttek a célon...
címkék:
  • Szerző:

Nincs is romantikusabb, mint egy séta kettesben a barátnővel; a lány gyengéden viszonozza a szorítást, a női tenyér puha, néha kicsit izzad, és finom meleg. Szomorú, ha egy férfiembernek ezt nélkülöznie kell egy olyan apróság miatt, hogy nincs barátnője! Valami ilyesmi járhatott a japán Gifu Egyetem kutatócsoportjának a fejében, akik megálmodták, sőt, meg is csinálták a „Barátnőmmel séta közben” fantázianévre hallgató, igencsak bizarr robotkezet.

Fotó: Pixabay.com

A rugalmas műanyagból készült kéz egy fémvázon nyugszik, amit a karjára tud csatolni a magányos férfi, hogy séta közben érezze a női érintést.

A plasztik ujjak érzékelik, ha megszorítják őket, és akárcsak egy igazi barátnő, viszonozzák is a finom szorítást, sőt: a robotkézbe beszereltek egy fűtőmechanizmust is, hogy valóban testmeleg legyen; de ezen kívül még izzadni is tud a pórusain keresztül.

És, ha ez nem lenne elég, a kar előre-hátra mozog, pont úgy, ahogyan séta közben a barátnő karja. Plusz a hozzá tartozó mobilos alkalmazás olyan hangokat játszik, mintha egy valódi nő lépkedne a férfi oldalán, és közben egymáshoz súrlódnának a ruhadarabjai. Hogy az összkép tökéletes legyen, a műkéznek finom női sampon illata is van, így nyilvánvaló, hogy addig megvan az illúzió, míg le nem néz a férfi…

címkék:
És ezeket olvastad már?