KOMPOST

A kamera mindent vett: szexuálisan zaklatta a koszorúslányt a vőlegény

A menyasszony nyitott rájuk. Ezek után is hozzáment a férfihoz.
  • Szerző: Ripost

Szexuális zaklatás, és nemi erőszak kísérletével vádolta meg a rendőrség azt az amerikai férfit, aki az esküvője hétvégéjén, egy szállodában rátámadt az egyik koszorúslányraírja az NBC News.

A hatóságok közleménye szerint a koszorúslányok, a menyasszony és a többi nővendég az esküvő helyszínéül szolgáló szálloda melletti tó partján töltötték a délutánt, a pennsylvaniai Stroudsburgben. Többen közülük sokat ittak.

Egy 29 éves koszorúslány annyira részeg lett, hogy úgy érezte, le kell pihennie. Elindult a szobája felé, ám a vőlegény, a 28 éves Daniel J. Carney berángatta egy öltözőbe, és erőszakoskodni kezdett a vele. Nem sokkal később a menyasszony benyitott az öltözőbe és meglátta, mit művel a vőlegénye.

A koszorúslány azt mondja, annyira kiütötte a tóparton megivott alkohol, hogy az emlékei csak lassan tértek vissza. Az esküvőt a történtek ellenére, szeptember 1-én megtartották. A szertartás előtt Carney üzenetet írt a koszorúslánynak, arra kérte, hogy a menyasszony érdekében ne csináljon botrányt, és kérte, hogy vegyen be aktus utáni fogamzásgátlót. A lány másnap, miután hazautazott az esküvőről, orvoshoz ment, majd feljelentést tett.

A nyomozás során kiderült, hogy a szálloda biztonsági kamerái rögzítették, amint Carney berángatja a koszorúslányt az öltözőbe. A férfi elismerte, hogy szexuálisan zaklatta a nőt, azt azonban tagadta, hogy meg is erőszakolta. A férfi 100 ezer dolláros (közel 30 millió forintos) óvadék ellenében szabadlábon védekezik. A bírósági tárgyalására a felesége, illetve a felesége testvérei is elkísérték.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?