A Tisza Párt vezetőjét cigarettacsempészet miatt letartóztatták

POLITIK
KOMPOST

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.11. 19:30

Szellem kísért a népszerű moziban: „Meghallottam a zajt, és akkor láttam meg”

Megdöbbentő történetről meséltek a mozi alkalmazottai.

Nagy-Britannia és Skócia a világ legismertebb kísértett járta helyei. Több megdöbbentő történet is napvilágot látott már ezen tájakról, még fényképes bizonyítékokkal is.

Szellem riasztott rá a magyar pár kutyájára. Libabőrös felvételen, hogy volt valami a nappalijukban /
Fotó: Képünk illusztráció: pexels.com 

Egy Elginben található mozi munkatársai meg vannak győződve arról, hogy a hely kísértetjárta, miután egy sor paranormális jelenséget észleltek. Azt mondják, hogy egy árnyékszerű alak sétál át a falakon és a vécéajtón, tárgyak repülnek a levegőben, és testetlen hangok suttognak a sötétben. A kísértet állítólag egy halásznő korhű ruhájába öltözött.

„Az elmúlt néhány évben kísérteties dolgok történtek a moziban. Meglepetésemre három pohárfedél leugrott a pultról, és a mikrohullámú sütő előtt landolt. Egyedül voltam az épületben, senki más nem volt ott egyáltalán. Meghallottam a zajt, és akkor láttam meg mi történ. Azokat a pohárfedeleket, amik a padlón hevernek nem tárolják a közelben. Sajnos a térfigyelő kamerák semmit sem rögzítettek” – kezdte a mozi menedzsere Steven, majd hozzátette, alkalmazása előtt és az elmúlt négy évben is sok megfigyelésnek voltak a szemtanúi:

„Egyik este épp zárásnál közvetlenül a férfi WC előtt egy árnyékszerű alak jött ki a WC ajtaján, valójában az ajtón keresztül Kijött, körbesétált a sarkon, és besétált a személyzeti szoba jobb oldali ajtaján. Furcsa, abban a sarokban egy másik szituáció is történt, amikor egy reggel kinyitottam. A takarítószekrény ajtajában vannak a villanykapcsolók. Kinyitottam, és amint beletettem a kulcsot az ajtóba, egy hangot hallottam tisztán a jobb vállam fölött. Azt mondta: „készen állsz?” Azonnal libabőrös lettem. Tudom, hogy nem őrültem meg, de ez egy sokk, amikor ilyeneket él át az ember, nap, mint nap. A személyzet más tagjai is elmondták, hogy láttak és hallottak dolgokat ebben a moziban. De egyszer sem éreztem magam fenyegetve. Szinte olyan, mintha egy család tagjai lennénk” – fejezte be Steven.

Az épületben dolgozó munkások is hallottak zajokat, különösen akkor, amikor a 3-as moziterem épült. Bár ezek a rejtélyes események hallatán az ember libabőrös lesz, szerencsére nem okoztak nagyobb riadalmat.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek