Politikai merénylet? Agyonlőttek egy jobboldali polgármestert Ausztriában

KÜLFÖLD
KOMPOST

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.28. 20:30

Hat sárgán villogó UFO keltett pánikot: „Tényleg nem szívesen fekszem le aludni” - Fotó

A szomszédok teljes megdöbbenéssel figyelték meg a rejtélyes fényeket.

Egy csapat rejtélyes, izzó fénypontot láttak nagy sebességgel repülni egy indianai légitámaszpont közelében. A vad videófelvételek szerint több tucatnyi bámészkodót ijesztett halálra a váratlan jelenség, amiről azt feltételezik, hogy UFO-k voltak.

Október hetedikén legalább hat villogó sárgás-narancssárgás gömb tűnt fel és lebegtek az Egyesült Államoka Grissom Egyesített Légitámaszpontjának déli részén. A felvételek és a beszámolók szerint amilyen hirtelen bukkantak fel, olyan hirtelen tűntek el a semmibe a fénypontok. 

„Mi ez? Szerintem ezek UFO-k, és ma este tényleg nem szívesen fekszem le aludni” – hallatszik az egyik szomszéd hangja a felvételen.

Egy másik megdöbbent szemtanú remegő hangon tett fel a kérdést: „Mi a f-f-fene?!”.

A cikcakkban repülőgép „hatalmas téglalapként” jelent meg, „világosan meghatározott gőzlökéshullámmal” a doppler időjárási radaron, az egyik szemtanú szerint.

„Sok könnyen megmagyarázható radar-anomáliát láttam már az évek során... de egy hatalmas téglalapot még soha, egyértelműen meghatározott gőzlökéshullámmal és nyomvonallal” - mondta a szemtanú a Daily Mailnek, amely elsőként számolt be az észlelésről.

„A kép méretéből ítélve, a téglalap körülbelül 20 mérföld hosszú lehetett” - mondta a szemtanú.

Néhány megfigyelő szerint azonban a bizarr gömbök valószínűleg katonai repülőgépekről ledobott jelzőrakéták voltak.

„Ezek nagyon egyértelműen katonai fáklyáknak tűnnek. Árulkodó jelek, hogy a fények sorban vannak, egymás után gyulladnak ki és tűnnek el” - mondta Alejandro Rojas, az UFO-észleléseket vizsgáló Enigma Labs tanácsadója.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek