KOMPOST

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.02. 19:30

Eltussolták: vadászrepülőgép lőtt le három UFO-t – Fotó

Megdöbbentő történet látott napvilágot a földönkívüliekkel kapcsolatban.

Egy újonnan napvilágot látott fotó borzolja most a kedélyeket, ami újabb kérdéseket vett fel a földönkívüliekkel kapcsolatban és bizonytalanságot vetett fel a létezésükkel kapcsolatban. 

 

A szemcsés elmosódott képen egy henger alakú UFO-t örökítettek meg, ami Kanada felett jelent meg. Kis, fémből készült léggömbként írtak le a rejtélyes jelenséget, és ráadásul három másik esetben is pontosan ugyanilyen UFO bukkant fel. 

Február 10. és február 12. között észlelték a három másik objektumot Észak-Amerika felett lebegni, mielőtt Alaszka, a Yukon és a Huron-tó felett lelőtték azokat. Mint most kiderült, egy amerikai F-22-es repülőgép semmisítette meg az objektumokat, amelyeket nyolc nappal korábban észleltek először Alaszka felett repülve. Annyit tudni biztosan, hogy mindegyik kisebb volt, mint a legelsőként megfigyelt UFO. 

Biden elnök megerősítette, hogy a három objektumot lelőtték, de azt mondta: „Nem merült fel, hogy azok kapcsolatban állnának Kína kémléggömbprogramjával, vagy hogy más ország megfigyelőjárművei lennének”.

Mindhárom objektum roncsai után kutattak, de mind a kanadai hegyőrség, mind az Egyesült Államok napokkal később leállította az erőfeszítéseket, mivel nem tudtak sikerrel járni. A rossz időjárási viszonyokat és a törmelékmezők megtalálásának csekély esélyét jelölték meg a keresések folytatásának elmaradásának okaként - írja a New York Post. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek