KOMPOST

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.09.24. 20:30

„Több ezrekkel vették fel a kapcsolatot” – Megdöbbentő titkokról talált ki az UFO-szakértő

A NASA egy a Föld ellen irányuló támadást is eltusolt.

Szerző K. C.

Bill Birnes ufószakértőnek vallja magát, a való életben azonban lábápoló és lábgyógyászként áll helyt. A New York-i egyetemen doktorált férfi azt állítja, hogy számtalan földönkívüli dolog lebeg a mi világűrünkben. 

 

„Az ufókat tanulmányozom. Kutatom a nem a mi bolygónkról származó nem szokványos repülőgépeket, amiket földönkívüliek terveztek. A földönkívüliek igyekeznek eltüntetni a nyomaikat és a létezésükre szolgáló bizonyítékokat. De nem csak ők, hanem a NASA is. Az űrügynökség egyik kutatója látta a Hold sötét oldaláról készült fotót, amin háromszög alakú űrhajók sorakoztak fel egy kráter peremén. A NASA ennek a felvételnek a nyomait eltüntette, mondván, hogy az ET-k nem akarják, hogy felfedezzük a bázisaikat. Pedig a NASA vezetői azt mondták, hogy ez egy tényleges, eltitkolt földönkívüli támadás volt ellenünk” – állította Bill. 

Az UFO szakértő szerint az idegen lények úgy néznek ki mint, mi. Ezt pedig meg is magyarázta. Négymillió évvel ezelőtt, amikor ez a naprendszer kialakult, a Mars darabjai az újonnan kialakult Északi-sarkon landoltak. Kialakult az élet. Az üstökösök még baktériumot és DNS-t hoztak. Ezek a lények fejlődtek ki, és ők vagyunk mi. 

„Ezrekkel vették fel a kapcsolatot. Elrabolták vagy követték őket az UFO-k. John Lennon fényes nappal látta a kis lényeket, akik egy tojás alakú tárgyat adtak neki. Ezt adta át látnok barátjának, Uri Gellernke. Az a földönkívüli eszköz még mindig Tel Avivban van. Három víz alatti bázist ismerek. A Mexikói-öböl beli halászok fényes fényeket látnak Florida és Kuba egén. Egy másik LA megyében van, valamint akad egy nagyobb bázisuk Malibu mellett” – tárta fel a földönkívüliek titkát Bill. 

()

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek