Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KOMPOST

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.15.

Sokkot kaptak a pilóták a táncoló UFO-k láttán - Videó

Megdöbbentő jelenségnek voltak szemtanúi az utasszállító repülőgép pilótái.

Egyszerre több UFO bukkant fel a pilóták szeme láttára hatalmas riadalmat okozva. Úgy manővereztek az éjszakai égbolton, ahogyan az ember alkotta repülőgépek állítólag nem volnának képesek. 

 

Egy Boeing 747-es vezetett Ruud Van Pangeman kapitány, a szaúd-arábiai Dzsiddából a nigériai Abúdzsába, amikor megpillantotta a különös jelenséget. Hajnali 5 óra magasságában a másodpilótájával pillantották meg a táncoló UFO-kat. 

„Rendkívül élénk volt. Egy csillagszerű objektum. Messze alatta hirtelen egy csík is látszott az égen. Úgy mozgott, mintha táncolt volna. A szabadon mozgó, azonosítatlan légijármű hirtelen zuhanásba kezdett, mielőtt nagyjából az eredeti magasságába lőtt volna vissza” – mesélte Ruud Van Pangeman kapitány. 

Az UFO a Boeing jobb szárnyánál jelent meg. Mozgását véletlenszerűnek írta le, hirtelen változtatta meg az irányát, mintha csak az X-aktákba bemutatott UFO lenne. 

„Az előttünk lévő UFO fénycsóvája szabadon mozgott. Néha előre, néha hátra, néha balra, jobbra, vagy fordítva. Az objektum fénye időnként villódzott is, és pillanatok alatt teljesen el is tűnt” - tette hozzá a pilóta.

Felvétel is készült a különös jelenségről, a klipben később több hasonló kinézetű fényes objektum is megjelenik az égen, miközben a pilóták arról beszélgettek, hogy biztosan földönkívüliekkel van dolguk. 

„Azt hittük, hogy a fény egy repülőgép, de nem volt látható a radarunkon. Aztán arra gondoltunk, hogy talán egy csillag, de a csillagok gyorsan pislákolnak, és nem mozognak. Lehetetlen, hogy egy műhold így mozogjon” – fejtegette a pilóta. 

A tömeges hisztériát tovább fokozza, hogy a pilóta YouTube-vlogjához többen is hozzászóltak, és azt mondták, hogy ők is láttak már hasonlót.

(VIA)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek