Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KOMPOST

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.13.

„Vadászrepülőgépet üldözött az űrhajó” - 30 év után találták meg az eddigi legtisztább UFO-fotót

A mai napig rejtély, hogy mit láttak és mit rögzítettek a férfiak.

Szerző K. C.

Amikor két túrázó elindult sétálni a skót felföldön nem is sejtették, hogy mi fog velük hamarosan történni. Nem sokkal később nekik köszönhetően elkészült a valaha legtisztább és legélesebb UFO-fotó, ami azóta a Calvine-fotó néven híresült el.

 

David Clarke professzor, egy korábbi újságíró és a Sheffield Hallam Egyetem akadémikusának 13 éves fáradhatatlan munkájának köszönhető a félvétel újbóli felbukkanása. Nemrég Clarke professzor ugyanis megtalálta Craig Lindsay-t, a RAF egykori sajtótisztjét, aki megőrizte a fényképet, amin tisztán kivehető, amit a két férfi aznap látott. 

A fényképen jól látható egy nagyméretű, repülő csészealjszerű repülőgép, ami egy vadászrepülőgép üldöz. A kirándulók a fotót egy skóciai újságnak adták át, de később a brit védelmi minisztériumhoz került, ahol 2022-ig titokban tartották. A fotóról szóló tudósítás ellenére a két túrázó soha nem jelentkezett, hogy elmondja a saját verzióját a történetnek. Lindsay azonban elmondta Clarke-nak, hogy mit tudott meg a találkozásról.

A két férfi állítólag szakácsként dolgozott egy skót felföldi szállodában, amikor 1990 augusztusában egy este úgy döntöttek, hogy sétálni mennek Calvine-ba. Ekkor látták meg a felettük elrepülő titokzatos tárgyat - írja a Daily Star. 

„Meglátták ezt a valamit az égen, és megijedtek tőle. Beszaladtak egy erdőbe, hogy a fejüket lehúzzák, és hallották, ahogy ez a sugárhajtású repülőgép lefelé jön a völgyből, majd két perccel később visszatért, és elkezdett körözni a tárgy körül. És ekkor készítették a fényképeket” – mesélte Clarke professzor. 

A mai napig rejtély, hogy mit láttak és mit rögzítettek a férfiak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek