Létrehozva: 2023.05.31.

Kiderült: a királyi család kedvenc Dj-je Miskolcra érkezik

A Diósgyőrfeszten fellépő Lost Frequencies nemcsak a jól ismert slágerei miatt lett ismert, hanem azért is, mert ő az első Dj, akire a királyi család is felfigyelt.

Kiderült, hogy a belga királyi család kedvence Felix De Laet, vagy ahogy az egész világ ismeri, a Lost Frequencies. A fiatal tehetség Belgiumban a királyi család elismerését is kivívta, amikor felkérték, hogy a királyi palotához készült virtuális túra ünnepélyes megnyitójára ő állítsa össze a szerzeményeiből azt a válogatást, amely a lenyűgöző, történelmi hely tetejéről szólt. Ez azért is nagy megtiszteltetés volt számára, mert ilyen más belga művésszel még nem fordult elő.

Lost Frequencies
Felix De Laet fiatal kora ellenére már óriási sikereket ért el 

A fiatal tehetség nem csak a zene, de a márkaépítés területén is kimagasló, hiszen megalkotta saját italmárkáját, az Ocus Gin-t. Ennek ő maga dolgozta ki az összetevőit, a gyártási módszerét és a dizájnját is. Akik ezt fogyasztják, „titkos üzenetet” is találhatnak az üveg mellé, ami nem más, mit egy exkluzív fesztivál karszalag.

Több hangszeren is játszik 

Felix De Laet az elmúlt fél évtizedben elképesztő nemzetközi sikereket ért el.  A belga Dj majdnem tíz évvel ezelőtt az „Are You With Me” című slágerével robbantott, amivel nemcsak 18 országban lett listavezető, de első belga előadóként a briteknek is elsőszámú kedvence lett. Ezt követte a „Reality'”, ami ugyanolyan sikeres lett, mint az előző slágere. Miután megjelent két albuma is, tavaly világszerte elsöprő sikert aratott a „Where Are You Now”-val. Eközben természetesen meghódította a legnagyobb fesztiválokat is: a Coachella, a Tomorrowland, a Lollapalooza és a többi ismert fesztivál elképzelhetetlen lenne nélküle.

Felix nemcsak Dj, hanem remek zenész is, aki szereti ötvözni a produkcióját élő hangszerekkel, élő hangzással is. A felvételeken sokszor ő maga gitározik és a billentyűs hangszereken is remekül játszik.

 

Szívesen lenne divattervező

Amikor az egyik interjúban megkérdezték tőle, neki van-e „elveszett frekvenciája, rezgése”, azaz mit jelent száma a „lost freqeuncies”, Felix elárulta, a karrierje kezdetén volt egy Soko című szerzeménye és végül annyira nem volt elégedett vele, hogy kitörölte, így az örökké elveszett. És hogy mit csinálna, ha nem zenélne?
"Mostanában gondolkodtam ezen" – mondta. – "Úgy érzem teljesen haszontalan lenne az életem, mert a zene az egyetlen dolog, amihez értek. Tényleg nem tudom mit csinálnék. Az unokatestvéremnek van egy saját divatmárkája, talán ebben dolgoznék vele". 

Sztárparádé lesz a Diósgyőrfeszten

A Diósgyőrfeszten rajta kívül fellép még Rúzsa Magdi, a TNT, a Honeybeast és a Hooligans a fesztivál első napján június 2-án, Paulina, a Wellhello és BSW a második napján, június 3-án ad koncertet egy olyan monumentális színpadon, amilyen a Sziget Fesztivál Nagyszínpada. A koncertek között DJ Dominique is pörgeti a legnagyobb slágereket, hogy egy pillanatra se álljon meg a buli.

A zenei élményen kívül gasztroélmények is várják a látogatókat, programok nem csak a stadionban, hanem a Stadion körül is lesznek, amelyek kisebbeket és nagyobbakat, egész családokat egyaránt biztosan vonzanak majd.

Rúzsa Magdi is ott lesz Miskolcon Fotó: Pesthy Márton

A Diósgyőrfeszt azért is jelentős Miskolc életében, mert ezzel a borsodi vármegyekszékhely is felkerül a fesztiváltérképre. A szervezők szeretnék, ha évről évre ez egy olyan rendezvény lenne, ahol kortól függetlenül mindenki jól érzi magát.

 „Többnapos családi fesztivál évek óta nem volt Miskolcon, a nagyon sok pozitív visszajelzésből és biztató üzenetből arra következtetünk, hogy várják a miskolciak a rendezvényt. Egy bulira apropót keresni a legkönnyebb – mi találunk rögtön hármat is. Idén 5 éves a DVTK Stadion, valamint éppen 50 éve az akkori diósgyőri stadion adott helyt az ország legelső (rock)fesztiváljának, de a legfontosabb az, hogy Miskolc jelenleg nincs rajta az ország fesztiváltérképén és mi ezen szeretnénk változtatni” –

 mondta el Orosz Gábor fesztiváligazgató.

A kétnapos fesztivál azért is rendhagyó lesz, mert a most ötéves, 2018-ban az év stadionjának választott DVTK stadionban most lesznek először könnyűzenei koncertek, ráadásul igazi fesztiválhelyszínné alakul át. LED falak, pirotechnika, lézer, egy óriási vidámpark és más látványelemek teszik teljessé az élményt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

metropol.hu

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

vg.hu

Benzinárstop: az olcsó üzemanyag jöhet, az üres töltőállomás nem

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

magyarnemzet.hu

Váratlan helyen csapott össze az amerikai csúcsfegyver az orosz védelemmel

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

ripost.hu

Megdöbbentő bejelentést tett a NASA: életet találtak a Marson

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KOMPOST

„Kiráz a hideg!” - Dühös anya szelleme kísértette a házfelújítást

KOMPOST

Szörfdeszka alakú UFO száguldott el a Hold előtt - Fotó

KOMPOST

Figyelmeztet a NASA: Ütközési pályára állt egy gyilkos aszteroida

KOMPOST

Démoni baba tartja rettegésben a lakókat

KOMPOST

Sokkot kaptak az orvosok, amikor meglátták, mi van a beteg férfiasságán

KOMPOST

Sokkot kaptak az orvosok, amikor meglátták, mi szorult a férfi fenekébe

KOMPOST

UFO jelenség okozott pánikot, sokkot kaptak a látottaktól az emberek - Fotó

KOMPOST

Hátborzongató pillanat: szellem jelent meg a népszerű kastélyban – Fotó