1 éve

Elképesztő, mivel csábít a magyar szexmasszőr a járvány idején

Érdekes hirdetésre bukkantunk az egyik magyar szexpartnerkereső oldalon. Nem gondolnád, hogy mi jelent előnyt manapság!

Az egyik magyar szexpartnerkereső oldalon érdekes hirdetésre bukkantunk: a szexmasszőr különös pluszra hívja fel a figyelmet. A franciás levezetésű masszást kínáló szőkeség rímbe szedte szolgáltatását, mely nemrég újabb sorokkal bővült.

A rímekben megírt szövegben kiemelten szerepel: megkapta az oltást. Azt is elárulja a szexmasszőr, hogy milyen vakcinát kapott: Pfizerrel oltották be.

Bár az oltás nem kötelező, sok területen előnyt jelent. Ezt az előnyt emeli ki a hirdetés feladója is, ami bizonyára a jelentkező partnereknek is fontos információ.

Nincs megállás: 5 millió 311 ezer embert oltottak be Magyarországon

Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 5 311 475 volt csütörtökön, közülük 4 112 876-an pedig már a második oltást is megkapták – írta meg a koronavírus.gov.hu. Az oltásoknak és a védelmi intézkedéseknek köszönhetően letörtük a járvány harmadik hullámát. Magyarország továbbra is a második az uniós oltási ranglistán. A magyar lakosság 54,4%-a már megkapta az oltást, szemben az uniós 41,5%-os átlaggal. Magyarországon is megjelent az indiai vírusmutáns, a védőoltás felvétele ezért is fontos.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!