1 éve

Borzalmas, tévedésből megmérgezte saját gyermekeit a szászugrai nő

Mindhárom kiskorú lány rosszul lett, ketten meghaltak, a harmadikat kórházban kezelik.

A romániai Brassó megyében szörnyű tragédia történt, megmérgezte a saját gyermekeit egy nő, tévedésből. A szászugrai asszony szombaton bekente a gyerekei fejét egy erős szerrel, amit a juhok féregtelenítésére szoktak használni.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

 

A Brasovnet szerint tetveket fedezett fel a lányok hajában a nő és azt gondolta, hogy a féregtelenítő szer jó lesz a tetvek ellen is.

A Toxoman nem csak hogy nem alkalmas a tetvek eltávolítására, de nagyon veszélyes is ez a méreg az emberre, így gyakorlatilag megmérgezte a saját gyermekeit.

A mérgezés be is következett, a 7 és a 9 éves kislány meg is halt a mentők kiérkezése előtt. A 8 éves kislány és az anya túlélte, ők most kórházban vannak. A nagymamán is megjelentek a mérgezés tünetei, őt otthon ápolják.

„Sokkos állapotban vagyunk, felfoghatatlan, ami történt. Somu Bianca nem akart rosszat a gyerekeinek, csak a tetveket akarta eltávolítani. Nem tudom, hogy ki tanácsolta nekik a féregtelenítő szert. Valószínűleg valami régi praktika. Mindenben segíteni fogjuk a családot, a temetés költségeibe is beszállunk„-mondta a falu polgármestere.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!