1 éve

Sokkoló: megerőszakolt egy kisbabát a bébiszitter, majd elküldte videón házas szerelmének

Egy fiatal nő megerőszakolta a rábízott kisgyermekeket, ahelyett, hogy vigyázott volna rájuk. Sőt, pedofil barátjával közös gyerekükkel is hasonlót terveztek.

Felháborító azt, amit egy amerikai bébiszitter elkövetett londoni munkája során. A 29 éves Paige Poole megerőszakolta a felügyeletére bízott kisbabát, amit végig videón rögzített.

Az elkészült pornográf tartalmat végül elküldte Exeteriben élő házas szerelmének. A 44 éves Ross Kinsland ráadásul még biztatta is aljas viselkedését.

Képünk illusztráció (Pixabay)
Fotó: Pixabay

A páros ezután kéjes üzenetváltást folytatott le, amiben a férfi „sötét angyalomnak” szólította, míg Poole azt válaszolta: „boldoggá teszed a fekete szívemet”.

A bíróság is ledöbbent a pedofil páros szívtelenségén, és azon is, hogy mennyit voltak képesek ártani más ártatlan családoknak. Rendőri nyomásra a nő beismerte, hogy megerőszakolta a felügyeletére bízott 11 kisgyereket, de nem tudni, ezen felül még hányat bánthatott munkája során – írja a Crime Online.

A tárgyaláson pedig több sokkoló részlet is kiderült, mint például közös gyereket is akartak vállalni, hogy aztán kiélhessék rajta beteg hajlamaikat. Sőt, a „macska gyilkosok” nevezetű oldalon találtak egymásra.

„Mindketten felnőttek vagytok és tisztában voltatok azzal, hogy mit tesztek. Megterveztétek és kegyetlenül végrehajtottátok deviáns vágyaitokat. Ez az igazi gonoszság. Mindketten erkölcsileg romlottak, pedofilok vagytok. Mások nagy szerencsétlenségére találtatok egymásra. Szándékosan összedolgozva valósítottátok meg mások legszörnyűbb rémálmát, amitől egész életükben szoronghatnak” – mondta a bíró a tárgyaláson.

Mindkettőjüket 17 év börtönbüntetésre ítélték.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!