2 éve

Meztelen költöztetőket keres egy nudista házaspár, 800 ezret fizetnének

Nem rossz pénz egy napi munkáért, a kérdés egyedül: hajlandó-e bárki ekkora őrültségre?

Egy Angliában élő nudista házaspár 2000 fontot, azaz átszámítva körülbelül 800 ezer forintot fizetne annak a költöztetőnek, aki hajlandó anyaszült meztelenül összepakolni a bútoraikat, majd ugyanígy elszállítani, illetve kipakolni azokat az új lakásukba – írja a Daily Star internetes kiadása.

A nudista pár a Shift.com nevű állásközvetítő honlapra töltötte fel az ajánlatukat, amit annak szexuális tartalma miatt először töröltek a moderátorok. A vállalat vezetése azonban annyira viccesnek találta a dolgot, hogy később engedélyezték a hirdetés megjelenését.

Jacob Corlett, a Shift.com alapítója azzal indokolta a döntést, hogy a cégük mindenkinek a lehető legprofibb és legmegfelelőbb szolgáltatást szeretné nyújtani, függetlenül az igényektől.

„Ez nyilvánvalóan egy elég egyedülálló kérés, amit először töröltünk az oldalunkról. Később azonban, amikor a hirdetők fellebbeztek a döntésünk ellen, engedélyeztünk a megjelenését” – fogalmazott Jacob.

A pár abban bízik, hogy találnak megfelelő embert a költöztetésre, ugyanis a statisztikák szerint 4 millió nudista él az Egyesült Királyságban, tehát kizártnak tartják, hogy ne lenne legalább egyvalaki, aki bevállalná a a munkát. Az állásajánlat szerint a költözés szeptember közepén lenne esedékes, és 15 mérföldet, azaz körülbelül 20 kilométert kéne megtennie meztelenül a vállalkozó szellemű melósnak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!