2 éve

Szétszedik a kommentelők a magyar Barbie-t, kegyetlen oltásokat kap a cicababa

Brutálisan nekiestek a kommentelők Sipos Luna Barbarának, aki Barbie-babává műtette magát.

Már a külföldi sajtó is a magyar Barbie-val van tele, a The Sun, a Daily Star, a Mirror, a LadBible mellett az ausztrál Yahoo News is a 22 éves Sipos Luna Barbaráról cikkezik.

A lány eddig több mint 53 millió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézhessen ki, mint egy élő Barbie-baba. Aztán azért kezdett szomorkodni, mert ott kellett hagynia a recepciós állását, mert a férfiak nem győztek betelni a bájaival és mindannyian ágyba akarták cipelni. Most azon kesereg, hogy „túl szexi ahhoz, hogy dolgozzon”, éppen fehérneműmodellként próbál boldogulni.

A kommentelőknek sem kellett több. Az Instagram-oldalán is több beszólást kapott. Az egyikük azt írta: „az ilyen ostoba p.ák 60 évvel vetik vissza a nőket. Idióta! Próbálj már meg önmagad lenni! A macskám sz.t egy nagyot, és az is jobban néz ki, mint te”.

Egy másik kommentelő azt írta: „Köze sincs a Barbie-hoz, van egy pár baba itthon, de azok sokkal szebbek, mint ez a nő!”

„Hát nem tudom... vannak bajok ott agy környéken. Pali lennék, hozzá sem mernék nyúlni ennyi műtét után. Lehet meglazul benne egy csavar aztán szétesik. Reggel mikor felkel, biztos nagyon szexi látvány lehet... Kovinál meg akad munka kedves “Barbie”. Ken baba már vár” – írta egy másik hozzászóló.

„Hát ez valami szériahibás Barbie. Szegénykémnek még a lukát is stoppolni kellett a sok Dubajozástól” - utalt arra az egyik kommentelő, hogy még a vagináját is plasztikáztatta.

„Én megoldottam volna egy szívlapáttal az arcplasztikát, csúnyább akkor se lett volna”.

A magyar Barbie műtétei volt férje állta. De még további műtéteket szeretne. Szeretné még ugyanis megműttetni az orrát és kivenni pár bordáját is...

És egyébként: éppen férjet keres...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!