KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.30. 19:19

Mi lesz vele? Teljesen eltűnt Marco Rossi embere

Sikerült ugyan előrelépnie a pályafutásában, ám egyelőre nem tud játékba lendülni a magyar labdarúgó-válogatott középpályása. Callum Styles eddig csupán kilenc percet játszott a West Bromwich Albionban, és nem tudni pontosan, mi a kimaradás oka.

Callum Styles a tavaszi szezont az angol másodosztályú Sunderlandnél töltötte kölcsönben, a klub azonban nem tartott rá igényt, így a nyáron visszatért a harmadosztályú Barnsley-hoz. Sokáig úgy tűnt, hogy ottmarad, ám az átigazolási időszak hajrájában aztán a West Bromwich Albion (másodosztály) lépett és 600 ezer euróért (236 millió forint) négy évre szerződtette. A 24 éves középpályás szinte azonnal debütált is csereként, azóta viszont nem volt játékperce.

Callum Styles
Callum Styles eddig mindössze egyszer játszott új csapatában / Fotó: AFP

Styles a Swansea ellen játszott kilenc percet, majd egy nappal később, a tartalékcsapatban már 61 perc jutott neki. Ezt követően a Portsmouth ellen nem volt a keretben, a Plymouth ellen végig a kispadon ült, de múlt hétvégén újfent nem volt az utazó csapatban.

Callum Styles egész szeptemberben nem játszott

A West Brom hivatalos oldalain nincs feltüntetve, hogy Styles sérült lenne, az eltűnése így némiképpen furcsa. A 23-szoros válogatott középpályásról legutóbb szeptember 19-én, egy edzésen készült fotó, ahol fájdalomnak semmi nyomát nem mutatta.

Styles vélhetően erőnléti gondokkal küzd, a nyári Európa-bajnokság óta nem volt játékban, a Barnsleyban mindössze egyetlen felkészülési találkozón játszott. Tapasztalatára szüksége lesz a West Bromnak, amely idén egyelőre remekül szerepel, hét forduló után vezeti a másodosztályt. Styles-nak 137 meccse van a Championshipben eddig, a bajnokságot a 24 éves, több poszton bevethető játékos remekül ismeri.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek