Magyar Péter szerint a brüsszeli szabályok megvédenek a migránsoktól: '"Peti, megártott a sok diszkózás?"

POLITIK
KIAJOBB

Szerző CHI

Létrehozva: 2024.08.18.

„Szoboszlai lesz az év játékosa Angliában" - óriási sikert jósolnak a magyar sztárnak

Győzelemmel kezdte a szezont Angliában a Liverpool. Az Ipswich elleni diadal egy sikersorozat kezdő lépése lehet, különösen Szoboszlai Dominik karrierjében.

Megkezdődött az angol Premier League új idénye, és az ottani szakírok tippekkel jelentkeztek. A Daily Star újságírói a teljes szezont megjósolták, a bajnokra, a kiesőkre, a gólkirályra, az elsőként menesztett menedzserre és az év játékosára is tippeltek. Utóbbi kapcsán a legtöbben a jól ismert sztárokra, Erling Haalandra, Kevin DeBruyne-re, Phil Fodere és Rodrira szavaztak, de egy valaki váratlan fordulatot, jókora meglepetést jósolt.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik jó játékkal kezdte a szezont Fotó: Marc Atkins

Adam Cailler szerint a Liverpool nyeri a bajnokságot, és Szoboszlai Dominik lesz az év játékosa a Premier League-ben.

A Liverpool mindenkit meglep azzal, hogy az átigazolási időszak vége előtt csak egy játékost szerződtet, mégis mindenkit felülmúl a csapat, és megszerezheti a bajnoki címet

 - tippelte Cailler.
Szoboszlai és a Liverpool egyelőre nem hagyta cserben a szakírót, hiszen a vörösök szombaton a második félidei játékuknak köszönhetően 2-0-ra nyertek az újonc Ipswich otthonában. A magyar válogatott csapatkapitánya gólpasszt adott Szalah-nak, és kiemelkedő számokat produkált: ő hozta össze a legtöbb helyzetet a Liverpoolnak (3), a második legtöbb labdaszerzést hajtotta végre a középpályán (4) és a passzainak 91%-a sikeres volt (39/43). Nem véletlen, hogy Arne Slot vezetőedző végig pályán tartotta.

"Örülünk a három pontnak – mondta a Liverpool TV-nek Szoboszlai, akit az Origó idézett. – Amit megtanultunk belőle, hogy az első perctől kezdve készen kell állnunk. Amikor kijöttünk a második félidőre, jól reagáltunk, majd Jota és Szalah révén gyorsan szereztünk két gólt. Örülünk a három pontnak, de tanulnunk is kell néhány dolgot a meccsből."

A Liverpool legközelebb augusztus 25-én lép pályára a Premier League-ben, a Brentfordot fogadja.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek