KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.08.02.

"Nem számolgatunk" - továbbjutottak a női pólósok az olimpián

Sorozatban második meccsét nyerte meg a válogatott Párizsban a 2024-es olimpián.

A magyar női vízilabda-válogatott harmadik csoportmérkőzésén 17-11-re nyert Kína ellen a párizsi olimpia pénteki versenynapján, sikerével pedig bejutott a negyeddöntőbe. A találkozót a kifejezetten gyengén kezdő magyar csapat a második félidőben mutatott jó játékkal nyerte meg magabiztosan. A meccs legeredményesebbje a csapatkapitány Keszthelyi Rita volt hét góllal. A hollandok elleni nyitómeccsen verséget szenvedett, Kínát megelőzően viszont Kanadát is felülmúlta a magyar együttes, amely a csoportkört vasárnap Ausztrália ellen zárja.
 

KESZTHELYI-NAGY Rita
Keszthelyi Rita Fotó: Czeglédi Zsolt



Mihók Attila társszövetségi kapitány szerint a mostani találkozó is megmutatta, a játék onnantól működik, ha működik a védekezés.
"Nagyon nehéz meccseket játszottunk, ahogy számítottunk is erre. A holland meccs után ez volt a cél, hogy sorra koncentráljunk a következő ellenfelekre, és ezeket a mérkőzéseket stabil játékkal húzzuk be" - nyilatkozott Mihók Attila.
Az esetleges negyedöntős ellenfélről azt mondta: "
"Nem számolgatunk, mert nincs mit, az ausztrálok nem fogják odaadni a mérkőzést, de mi is le akarjuk győzni őket" - hangsúlyozta a szakvezető.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek