KIAJOBB

Szerző CHI

Létrehozva: 2024.08.03.
Módosítva: 2024.08.03.

„Ennél is többet tudunk"' - Már a negyeddöntőre fókuszálnak a kézis lányok

Tét nélkül lépett pályára szombaton a magyar női kézilabda-válogatott a párizsi olimpián. Biztosan a negyeddöntőben folytatja Golovin Vlagyimir együttese.

A magyar válogatott a csoportkör után biztos, hogy elhagyja Párizst, de szerencsére nem haza, hanem Lille-be veszi az irányt, ahol először a negyeddöntőben lép majd pályára. Böde-Bíró Blanka, a válogatott kapusa nagyon büszke a csapatra.

GOLOVIN Vlagyimir
A negyeddöntőben folytatja a női válogatott Fotó: Kovács Tamás

 

Nagyon örültünk, hogy ma nyertünk, mert már mindenki elég stresszes volt, hogy meglegyen a továbbjutás, most pedig végre tudunk egyet fújni. Mindenki szusszanhat egyet, és ráfordulunk Hollandiára, hogy abból a meccsből is a lehető legjobb eredményt tudjuk kihozni. Nagyon büszke vagyok az egész csapatra, mert az erejét és egységét mutatja, hogy megyünk előre, csináljuk, amit kell, és nem adjuk fel a végéig

 - mondta a magyar válogatott kapusa az Origónak.

Simon Petra elmondta, bízik benne, hogy szerencséjük lesz a továbiakban.

A sors majd eldönti, hogy a keresztágon kit fogunk kapni. Beszéltük is a lányokkal, hogy talán jókor jött az Angolától kapott pofon, így talán szerencsénk lehet a továbbiakban- mondta.

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint a magyar női kézilabda-válogatott képes csapatként együttműködni.

Szerintem még az eddigieknél is többet tudunk, csak néha úgy érzem, mintha nem tudnánk, mire vagyunk képesek. Ezt egy kis bizonytalanság hozza" - fogalmazott a kapitány, aki reméli, az ötödik csoportmeccsen, a hollandok ellen már elmúlik ez.

A már biztos negyeddöntős magyar női kézilabda-válogatott 30-26-ra kikapott Hollandiától a párizsi olimpia szombati versenynapján, a csoportkör utolsó fordulójában.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek