Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.20.

Hoppá, máris új fejezet kezdődhet Lisztes életében

Hiába kapott lehetőséget a felkészülési szezonban, úgy néz ki, hogy rögtön kölcsönbe kerül a magyar tehetség. Lisztes Krisztián úgy tűnik, hogy élesben továbbra sem bizonyíthat és még egy évet pallérozódnia kell.

Lisztes Krisztián idén nyáron érkezett meg a Frankfurthoz, a Lousville elleni felkészülési találkozón pedig be is mutatkozhatott. A többi összecsapáson nem kapott játéklehetőséget, német sajtóhír szerint a klub döntést hozott róla az idei szezont illetően.

Lisztes Krisztián
Lisztes Krisztián ideje továbbra sem jött még el a Frankfurtnál Fotó: Koszticsák Szilárd

A Frankfurt jelenlegi keretében Mario Götze, Can Uzun és Fares Chaibi is Lisztes posztriválisa, ezért a magyar légiós jövője bizonytalanná vált. A Frankfurter Rundschau értesülései szerint a klub kölcsönadja a 19 éves játékost egy „ambiciózus klubhoz”. A 10-es mez Facebook-oldal ezen a nyomon indult el, és megnevezett néhány reális célállomást.

„Az ifjabbik Lisztes ügyeit a CAA Base menedzseriroda kezeli. A londoni székhelyű cég elképesztő mennyiségű ügyféllel rendelkezik, a piramis tetején a Chelsea válogatott futballistája, Cole Palmer található. A CAA Base így érthetően számos klubbal is kapcsolatban áll, köztük németekkel is. Kicsit átmazsolázva a neveket megtaláljuk azokat is, amelyek esetleg szóba jöhetnek Lisztes Krisztián kölcsönadása kapcsán” – írja az oldal.

Lisztes Krisztián ide távozhat

Az írás szerint az Augsburg, a Bochum, a Hoffenheim,  Mainz és a Mönchengladbach jöhet szóba a német élvonalon belül, a másodosztályban pedig a Düsseldorf lehet a célállomás. Németországon kívül Ausztriában a Sturm Graz merülhet még fel, mint opció.

Lisztes 2029 nyaráig írt alá a Frankfurttal, a klub tehát egyértelműen hosszú távra tervez vele, azonban a felkészülési szezon után világossá vált, hogy nem szeretné egyből a mély vízbe bedobni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek