KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.07.01.

Balhé a pályán, Marco Rossi után már a harmadik olasz kapitány távozik

Szlovákia drámai meccsen esett ki az Európa-bajnokságról Anglia ellen, a gárda olasz szövetségi kapitánya csak nehezen higgadt le a lefújás után.

Anglia a 95. percben egyenlített, majd a hosszabbításban 2-1-re verte Szlovákiát a labdarúgó-Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A szlovákokat tényleg csak másodpercek választották el a focicsodától, ezért érthetően nehezebben dolgozták fel, hogy ki kellett esniük.

Jude Bellingham ollózása jelentette az egyenlítést a 95. percben Fotó: AFP

A meccs után a szlovákok olasz kapitánya keveredett összetűzésbe az angolok középpályásával, Declan Rice-szal. Francesco Calzonát és a focistát csak a játékosok fogták vissza, hogy ne legyen baj. Később a tréner már higgadtabban nyilatkozott.

Másodpercekre voltunk a csodától, sőt, a hosszabbítás második félidejében be is szorítottuk az angolokat. Büszke vagyok a csapatomra

- mondta a kapitány.

Az Eb-n egyébként öt olasz szövetségi kapitány volt. Elsőként Marco Rossi esett ki a magyarokkal, majd az olaszokat irányító Luciano Spalletti, Calzona pedig a harmadik. Versenyben maradt még Domenico Tedesco és Belgium, valamint Vincenzo Montella Törökországgal.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek