Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KIAJOBB

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.25.

Marco Rossi felfedezettje máris belopta magát a szívekbe a topligás klubnál

Három kölcsönadás után, válogatott focistánk most végre megragadna a Serie A-s középcsapatban. Horváth Krisztofer mindent belead a Torino edzőtáborában.

Horváth Krisztofer egy hete állt edzésbe, hogy meggyőzze a Torino új vezetőedzőjét, Paolo Vanolit: miután az olasz csapat az utóbbi három évben rendre kölcsönadta (előbb az NB II-es Szegednek, majd az NB I-es Debrecennek és Kecskemétnek), ezúttal kapjon végre játéklehetőséget a Serie A-ban. Sajtóhírek szerint nem véletlenül kapta meg a 10-es mezszámot, az első benyomások nagyon jók a 22 éves magyar támadó középpályás technikai tudásáról – hát még a hozzáállásáról!

Horváth Krisztofer legutóbb 1,5 évet töltött Kecskeméten
Horváth Krisztofer az utóbbi 1,5 évet Kecskeméten töltötte: most hová lép tovább?            Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

Utóbbival kapcsolatban az olasz lapok kiemelték: a magyar válogatott kerettagjaként az Európa-bajnokságot is megjárt – igaz, pályára nem lépett – tehetség, Horváth Krisztofer önszorgalomból másfél héttel korábban megkezdte a munkát Torinóban, noha még nyugodtan nyaralhatott volna. 

Meggyőzőnek találják azt is, hogy az előző szezonban 36 tétmeccsen 12 góllal és 9 gólpasszal segítette a Kecskemétet. Ha Vanoli a pinzolói edzőtábor után mégsem számítana rá a 2024/25-ös szezonban, akkor valószínűleg nem újra kölcsön-, hanem már eladnák a torinóiak. Jövő nyáron ugyanis lejár a szerződése, így akkor már ingyen kéne őt elengedniük.

– Most minden a Torinón múlik. Örülünk, hogy most itt maradhatott, de ha végül nem lesz helye a csapatban, akkor arra számítunk, hogy nem gördítenek akadályt a távozása elé – nyilatkozta a 2-szeres magyar válogatott Horváth ügynöke, Vörösbaranyi Armand.

Horváth Krisztofer készül B-tervvel is

A háttérben folynak a tárgyalások arról is, hogy a Torino negatív döntése esetén a focista hol folytathatná a pályafutását.

Szóba hozták már többek között az Újpesttel és a német másodosztályú Hannoverrel is.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek